BLOCKENIX COIN · HESAP KONTROLLERİ
Hesabını ve verilerini sil
Silme isteğin doğrulanıp işleme alındıktan sonra hesabın ve ilişkili verilerin silinir, oturumların kapatılır. Yedeklerdeki erişilemeyen kopyalar normal yedek döngüsüyle en geç 90 gün içinde sona erer. Bu işlem için kullanıcı adın ve parolanla hesabını doğrula.
Güvenlik: Bu formu yalnızca HTTPS bağlantısında kullan. Parolan bu sayfada saklanmaz.
Uygulamada da Hesap bölümünden silme isteği oluşturabilirsin. Google ile kaydolduysan veya parolan yoksa [email protected] adresine silme talebi gönderebilirsin. Silme işlemi tamamlandıktan sonra hesaba erişilemez ve işlem geri alınamaz. Ayrıntılar için Gizlilik Bildirimi.